Lectio Håndbog

28.

juni

2019

Header Grafik Subpage Header Grafik Subpage

Årets elevtale v/
Robert Ladefoged Laursen

Robert Elevtale2019 Robert Elevtale2019

Kære studenter

I dag sidder vi alle her med vores flotte huer, som vi har arbejdet hårdt for igennem årene og ikke mindst den seneste måned.

Jeg er meget stolt over at få lov til at holde årets elevtale på vegne af jer og til jer. Vi har været en unik og festlig årgang.  Og frem for alt har vi dyrket fællesskabet og det er jeg stolt over at være en del af. 

For nogle år tilbage startede vi her på SCU med masser af sommerfugle i maven ligesom mange af os nok har i dag. Vi har alle udviklet os igennem den tid, vi har gået her på skolen og fået en del af den SCU DNA, som man allerede mærkede den første dag, man startede her på skolen. Om lidt er vi færdige med at kalde os elever, og når jeg står her og tænker tilbage på min tid her på SCU, kan jeg kun sige - Dette sted er det bedste sted at lære og at være - for hold da op, hvor har vi haft en fantastisk tid her på SCU.

Tiden er bare gået enormt stærkt, specielt det sidste år. Vi har både været på spændende studieture til mange forskellige destinationer, holdt fede fester og fredagscaféer sammen, hvor vi har spillet alt fra Beerpong til Flip Cup.

Vi har også deltaget med stort engagement  i de mange sjove sociale aktiviteter på SCU, såsom det fantastiske lucia-drengeoptog, påskeægsjagten, valentinsdag, hattedag, motivationsuge og meget mere.  Vi har alle haft mulighed for at udfolde vores  talenter i forskellig grad på SCU også bl.a. ved at deltage i de mange forskellige spændende talentaktiviteter, som vi har fået tilbudt.

På en dag som i dag, vil jeg også tillade mig at sige tak på vegne af os alle sammen:

- Først og fremmest skal der lyde en stor tak til alle lærerne. I er virkelig de dygtigste og rareste lærere og I har i høj grad bidraget til, at vi i dag kan kalde os studenter. I har altid været meget hjælpsomme, I har behandlet os elever med stor respekt og også stor tålmodighed. Tiden her på SCU har derfor været meget lærerig og I har gjort os nysgerrige på mange ting og på samme tid, har der altid været plads til sjov og humor.

- Tak til ledelsen, administrationen, IT-afdelingen, pedellerne og medarbejderne i Kantinen for at skabe en mindeværdig ramme om vores tid her på skolen.

Vi skal også huske at takke vores forældre, familie og venner for at være her i dag, men også for at støtte os igennem vores uddannelse, hvor jeg er sikker på, at I af og til har lagt øre til lidt brokkeri over den til tider urimelige mængde af skriftlige opgaver og mundtlige fremlæggelser, men jeg tror også, at I alle ved, at vi har sat stor pris på den store faglighed, der kendetegner SCU.

Efter sommeren begynder vi alle sammen på et nyt kapitel i vores liv. Nogle skal direkte i gang med at læse videre, nogle har fået praktikplads i enten England eller Tyskland, andre begynder på et arbejde i Danmark og  nogle skal bare nyde deres sabbatår på bedste vis  - måske ved at rejse ud i verden og opleve andre kulturer.

Jeg tror på, at uanset hvad vi skal og hvilke udfordringer, vi møder, så kan vi bruge de erfaringer og værdier vi tager med fra SCU.  Det store fællesskab, den gensidige respekt mellem elever og lærere og at vi også er blevet dannet, så vi kan begå os både nationalt og internationalt. Jeg er meget taknemmelig for alle de ting, vi har fået med i bagagen herfra.

Så kære venner, kære studenter:

Tusind tak for alt! Kæmpe stort tillykke med jeres huer; jeg håber I får en helt fantastisk og uforglemmelig studentertid og jeg ønsker jer alt det bedste i fremtiden!

Tak

Dimission 2024 - se program for dagen