Lectio Håndbog
Brug2skær Brug2skær

For virksomheder

Læs mere om, hvilke fordele det giver jeres virksomhed at have en elev fra EUD/EUX Business. Bliv også klogere på vores tilbud omkring lærepladsservice.  

MG 2418 Copy MG 2418 Copy
Ikon4 Ikon4

Lærepladsservice

Overvejer I at ansætte en elev, hjælper vi jer med at blive godkendt som læreplads og med at udfærdige de nødvendige papirer. Det sker oftest ved, at vi besøger jer og sammen aftaler detaljer og afklarer spørgsmål. 

For hurtigt at kunne skabe kontakt mellem elev og virksomhed har vi oprettet en jobbank. I skal blot sende et stillingsopslag til os i enten word- eller pdf-format. 

Vi sørger for at synliggøre opslaget over for eleverne, dels på vores hjemmeside og dels på digitale info-skærme og job-opslagstavle tæt på elevernes hverdag på skolen.

VEU

VEU betyder VoksenEfterUddannelse.

Vi tilbyder lokale virksomheder gratis rådgivning og vejledning om voksen- og efteruddannelse af deres medarbejdere. Flere virksomheder benytter også efteruddannelse til at få opkvalificeret medarbejderne i perioder med fordeling eller som alternativ til fyring.

Uanset om du er medarbejder, er ledig eller er virksomhedsleder, der skal lave uddannelsesplanlægning for dine medarbejdere, står vi klar med rådgivning og hjælp med uddannelsesplanlægning. Vi har overblik over kurser for ordblinde og samt kurser med fokus på engelsk, IT eller almene basisskolekundskaber, der skal forbedres. 

Ønsker du hjælp til at få et overblik over, hvilke muligheder du har som medarbejder, virksomhed eller ledig, så kontakt os. Rådgivning og vejledning er naturligvis gratis og uforpligtende.

Brug for vejledning?

Maria Busk Maria Busk

Maria Winther Busk

Underviser EUD/EUX og lærepladskonsulent
Afsætning, organisation, engelsk
Ann Bering Petersen Ann Bering Petersen

Ann Bering Petersen

Studiesekretær, lærepladsadministration, SU (HHX, EUD/EUX)
Karen Christensen Porse Karen Christensen Porse

Karen Christensen Porse

Uddannelsesleder VUC, VEU-konsulent, studievejleder FVU og OBU
Dimission 2024 - se program for dagen