Lectio Håndbog

14.

juni

2021

Header Grafik Subpage Header Grafik Subpage

Stort tillykke til årets første studenter på HF-enkeltfag

1 (2) 1 (2)
STORT TILLYKKE TIL ÅRETS FØRSTE STUDENTER PÅ HF-ENKELTFAG: Marie Munk Jensen og Martin Dybdahl Andersen 

Traditionen tro har de to studenter i formiddags hejst flaget foran SCU og fået overrakt blomster af HF-rektor, Poul Baier.

Martin Dybdahl Andersen sluttede af med et 12-tal for sit eksamensprojekt om sorte amerikaneres forhold i USA. Han søger nu ind på statskundskab på Aarhus Universitet.
- Da jeg jo har gået på HF-enkeltfag i fem år, føles det rigtigt godt endelig at blive færdig, og jeg glæder mig til at starte på noget nyt efter sommerferien. Desuden stiller jeg op til Byrådet for Socialdemokratiet, så min politiske interesse passer med det studie, jeg har valgt, siger Martin Dybdahl Andersen.

Også Marie Munk Jensen fik et 12-tal til sin afsluttende mundtlige eksamen i religion. Hun vil nu studere matematik på Aarhus Universitet.

Marie Munk Jensen søger nu ind på matematikstudiet på Aarhus Universitet.

Traditionen tro fik de to studenter lov til at hejse flaget foran SCU i Skanderborg.

- Jeg er meget glad for at være færdig. Nu skal jeg ud at spise frokost sammen med min mand, og senere skal vi fejre det sammen med børnene og familien, siger Marie Munk Jensen.

Forude venter en velfortjent sommerferie. For Martin står den på sommerhus og studentergilde, mens Marie bruger sommeren på at flytte i nyt hus sammen med familien.

Martin Dybdahl Andersen søger nu ind på statskundskab på Aarhus Universitet.

Godt4roteret Godt4roteret
Godt2beskaaret Godt2beskaaret
Godt5roteret Godt5roteret
Dimission 2024 - se program for dagen