Lectio Håndbog

26.

april

2023

Header Grafik Subpage Header Grafik Subpage

Dobbelt DM-guld til håndboldelever på SCU

B3 (4) B3 (4)

Syv seje SHEA-elever på SCU vinder DM-guld for u19.

B1 (12) B1 (12)

Fem seje SHEA-elever på SCU vinder DM-guld for u17.

Både u17 og u19 fra Skanderborg Håndbold vandt i weekenden DM-guld. Mange af håndboldpigerne, der til daglig går i skole på SCU på Campus Skanderborg, måtte mandag tage sig en fridag efter at have fejret weekendens DM-triumfer.

 

Søndag var 12 SCU-elever med til at vinde DM-guld i håndbold for u17 og u19. Det blev fejret med alle holdkammeraterne ved en kæmpe fest i Vrold Klubhus søndag aften.

De 12 guldpiger går på Skanderborg Håndbold Elite Akademi (SHEA), samtidig med at de tager en ungdomsuddannelse på SCU, men mandag var ingen af eleverne i skole. De tog sig en tiltrængt fridag oven på weekendens strabadser.

- Det var så fedt med en stor afslutningsfest med alle holdene i klubhuset. SHEA havde arrangeret det hele. 

Vi kørte tilbage fra DM i busser, og da vi kom til klubhuset, stod vores forældre og alle fra klubben med flag, og det var bare så hyggeligt, siger playmaker på u19, Emilie Hansen, der til dagligt er i gang med at tage en ungdomsuddannelse på Handelsgymnasiet HHX, der er en del af SCU, Skanderborg-Odder Center for Uddannelse.

Tirsdag vendte de 12 guldpiger tilbage på skolebænken. Stemmerne var stadig hæse og rustne efter guldfesten, men smilene var store og sejrsrusen intakt, og de stillede ivrigt op til fotos.

Dagen igennem strømmede det ind med lykønskninger fra klassekammerater og ansatte på skolen.

- Festen var en god afslutning på sæsonen, og vi havde kalkuleret med en holde fri mandag. De næste par uger er håndbolden sat på en velfortjent pause, inden vi går i gang igen. Kroppen kan få en pause, og vi kan fokusere på skolen, smiler Emilie Hansen.

Dimission 2024 - se program for dagen