Lectio Håndbog

9.

april

2019

Header Grafik Subpage Header Grafik Subpage

EUD-elever på studietur til Salling Group Academy

7 (2) 7 (2)

EUD1S har været på studietur til Salling Group Academy i Ebeltoft, hvor hovedforløbselever bliver undervist på skolemodulerne.

Uddannelsesleder Pia Grønvang Stilling holdt oplæg om uddannelsen som detailelev hos Salling Group.

Her gik hun i dybden med hovedforløbets indhold, Salling Groups historie, hverdagen som elev på skolen og de mange muligheder, som eleverne har efter endt hovedforløb.

Efter oplægget fra Pia Grønvang Stilling var EUD-eleverne på rundtur på Salling Group Academy. Turen gik blandt andet forbi sportshallen, som hovedforløbseleverne hvert år omdanner til et mini storcenter med fem butikker og en bistro.

Der kommer rigtige kunder og gør en god handel i storcentret. Det betyder, at eleverne her får mulighed for at omsætte teorien fra undervisningen i praksis.

Efter besøget hos Salling Group lavede eleverne en tværfaglig opgave i specialbutikken Hos Walter og tøjforretningen Pelli i centrum af Ebeltoft.

Klassen overnattede på Danhostel Ebeltoft og spiste en dejlig 2-retters menu om aftenen.

- Eleverne havde en lærerig og spændende tur og ved nu en masse om, hvad hverdagen som hovedforløbselev hos Salling Group har at byde på, samt de mange karrieremuligheder hos Salling Group, siger Niels Vilain, underviser på EUD.

8 (1) 8 (1)
2 (7) 2 (7)
5 (2) 5 (2)
Dimission 2024 - se program for dagen