Lectio Håndbog

13.

april

2024

Header Grafik Subpage Header Grafik Subpage

Heinrich går på OBU-hold og arbejder hos STARK

IMG 7224 IMG 7224

"Jeg er blevet meget bedre til at kommunikere, og jeg er blevet meget bedre til at løse mine arbejdsopgaver på STARK. Tidligere var jeg den stille type, men nu er jeg et mere åbent gemyt."

Sådan siger 50-årige Heinrich Aksel Harder, der er ordblind. Han arbejder til daglig på STARKs hovedlager i Aarhus. Han har lavet en aftale med sin arbejdsplads om, at han går på OBU-hold i Skanderborg.

Hvad får du ud af at gå på OBU-holdet?

Jeg er blevet meget bedre til at kommunikere, så jeg får sagt de rigtige ord i den rigtige sammenhæng. Jeg har også fået mere mod på at prøve noget nyt. Det er faktisk sjovt at gå i skole og lære ting, der ellers tidligere har drillet. Vi har et godt fællesskab i klassen og hjælper hinanden.

Kan du mærke forskel i din hverdag?

Jeg er blevet meget bedre til at løse mine arbejdsopgaver på STARK. Før hoppede bogstaverne rundt på computerskærmen, og det hele stod skråt. Men sådan er det ikke længere. Jeg tager mig tid til at læse, hvad der står på skærmen, så kunderne får de rigtige varer. Før turde jeg heller ikke at sige noget til vores tavle-møder hos STARK, men det gør jeg nu. Jeg er også kommet med i Personaleforeningen. Tidligere var jeg den stille type, men nu er jeg et mere åbent gemyt.

Vil du anbefale OBU til andre?

Ja! Det er aldrig for sent at lære noget nyt. Man får selvtillid, man udvikler sig personligt, og man udvider sine kompetencer. Derfor vil jeg helt klart anbefale OBU til andre. STARK bakker op om, at jeg går på OBU-holdet, og på den måde hjælper virksomhed og medarbejder hinanden.

Heinrich Aksel Harder, OBU-kursist

 

Se film om Heinrich

Læs mere om OBU

 

Du kan læse mere om OBU i vores brochure herunder. Brug piletasten til at bladre i brochuren.

Dimission 2024 - se program for dagen