Lectio Håndbog

3.

april

2019

Header Grafik Subpage Header Grafik Subpage

HF-spanskhold på
studietur til Spanien

14N Y 14N Y
HF studietur til Spanien marts 2019

Tirsdag den 26. marts drog fem ud af ni HF-elever på spanskholdet, sammen med deres spansklærer til Spanien på studietur. Destinationerne der skulle besøges var Madrid og Málaga.

I Madrid var eleverne på byrundtur, hvor de så O-km stenen på Puerta del Sol, forretningsgaden Gran Vía, Plaza de España, Kongepaladset (El Palacio Real), Plaza Mayor, Las Cortes (parlamentsbygningen) og den store park El Retiro.

Om aftenen spiste spanskholdet middag på restauranten Robin Hood, som er en restaurant, hvor man for 11 euro kan få tre retter mad. En del af de penge går til, at hjemløse kan komme på restauranten og få en tre retters menu gratis.

Torsdag tog HF-holdet hurtigtoget AVE med over 300 km i timen til Málaga. I Málaga var eleverne rundt og besøge autentiske spanske barer, smagte sherry fra Málaga, sangria og spiste små tapas.

HF-spanskholdet var også på byrundtur i Málaga og så autentisk flamenco på en tablao.

Lørdag tog eleverne den lokale bus til bjergbyen Ronda, hvor de så tyrefægterarenaen og El Puente Nuevo. Desuden nød alle den smukke udsigt over bjergene.

Mandag var det hjemrejsedag, og spanskholdet forlod det lille hyggelige hostal i Málaga centrum efter oplevelsesrige dage i Spanien.

Hf19 Hf19
18Ny 18Ny
15Ny 15Ny
Dimission 2024 - se program for dagen