Lectio Håndbog

16.

maj

2019

Header Grafik Subpage Header Grafik Subpage

HHX-rektor: 1000 tak til
morgensamlingsudvalget

Nyttt Nyttt

Tre HHX-elever har på eget initiativ skabt en unik tradition med morgensamlinger på SCU. På skoleårets sidste morgensamling takkede rektor Hanne Jordansen de tre afgangselever for en kæmpe indsats.

Kære Wazma, Kristine og Robert

I fantastiske, skønne og dygtige unge mennesker.

1000 tak for jeres kæmpe indsats i morgensamlingsudvalget, som var jeres helt egen idé.  I kom til mig og spurgte ”må vi godt have lov til” …. og om I måtte – sikken et initiativ.

Enhver morgensamling har været helt unik med sjove indslag, stemningsvideoer fra studierejser, kreative lærerinterviews og ”unfair” konkurrencer – alt sammen præsenteret på en så fin og sober måde.

I har skabt en helt fantastisk tradition og i den grad været med til at fremme kulturen på HHX – ja I har oven i købet fået os alle til at synge med på den obligatoriske sang.

Kim Larsen synger: ”Åh de smukke unge mennesker pludselig er de stukket af” men I har alligevel sikret, at jeg ikke er overladt til mig selv – tak fordi et nyt morgensamlingsudvalg står klar til næste skoleår.

Kære Wazma, Kristine og Robert.  Jeg vil gerne takke jer for jeres indsats og vores samarbejde med en gave og jeg håber, I altid vil tænke tilbage på tre fantastiske år på HHX med denne klassiker.

– vi kommer til at savne jer og jeres kammerater – I har været en fantastisk årgang. 

 

File 30 File 30
File 31 File 31
File 32 File 32
Velkommen til et nyt skoleår 2024/2025 - klik for info om opstart