Lectio Håndbog

23.

februar

2024

Header Grafik Subpage Header Grafik Subpage

Kantinen shines op

IMG 7189 IMG 7189

Sofaerne i kantinen er kommet tilbage efter en ompolstring og fremstår nu som funklende nye i et lysegråt læderlook.

- Der er rigtig mange mennesker i kantine-området hver eneste dag, og sofaerne har længe trængt til en ansigtsløftning. I stedet for at bruge en formue på at købe nye sofaer, har vi valgt at ompolstre dem. Det er godt for pengepungen, og så er det desuden i tråd med skolens fokus på bæredygtighed og FN’s Verdensmål, siger Torben Mølgaard, der er kantineleder på SCU.

 

Sofa-fornyelsen er første led i en større plan om at shine kantine-området op. Eksempelvis skal fronten på kantinesalget forskønnes med nye trælameller, og arbejdet er allerede i fuld gang.

Desuden skal buffet-stålmøblerne beklædes med trælameller, og endelig etableres der et helt nyt salgsområde i et hjørne af kantinen, som primært skal bruges til salg af dagens ret.

- I takt med at der kommer flere og flere elever, vokser presset på kantinen, og det er vi selvfølgelig glade for. Derfor vil vi også gerne servicere eleverne bedst muligt, så der ikke opstår lange køer i frokostpauserne. Så nu får vi designet et flytbart møbel, som vi både kan bruge til at servere og sælge mad fra, fastslår Torben Mølgaard.

Arbejdet med at give kantineområdet en ansigtsløftning foregår løbende og vil efter planen være færdigt til sommer.

 

IMG 7207 IMG 7207
IMG 7259 IMG 7259

De første trælameller er monteret på kantinefronterne.

IMG 7263 IMG 7263

"Vi vil gerne servicere eleverne bedst muligt, så der ikke opstår lange køer i frokostpauserne."

IMG 7265 IMG 7265

Buffet-stålmøblerne beklædes med trælameller, og endelig etableres der et helt nyt salgsområde i et hjørne af kantinen.