Lectio Håndbog

19.

juni

2020

Header Grafik Subpage Header Grafik Subpage

SCU holder 11 dimissioner
og live-streamer dem

IMG 0338 IMG 0338

SCU holder fast i traditionen med en klassisk dimission for studenter og forældre. Ifølge retningslinjerne skal dimissionen i år foregå klasseopdelt, og derfor holder SCU hele 11 dimissioner, som også live-streames via skolens hjemmeside.

Normalt fejres sommerens studenter med én samlet dimission. Men på grund af sundhedsmyndighedernes retningslinjer skal dimissionen i år foregå klassevist. SCU har taget udfordringen op og afholder ikke bare én, men hele 11 dimissioner.

Derfor er der lagt en detaljeret tidsplan for de mange dimissioner, der afholdes over to dage den 25. og 26. juni. Her vil der både være tale, sang og fotografering på plænen. Hver student må tage op til fire gæster med.

- Dimission er en stor og bevægende dag for både studenter og deres nærmeste. Derfor har vi valgt at gennemføre en traditionel dimission, eller så traditionel som vi nu kan gøre det, så vi i fællesskab kan sætte et højtideligt punktum for deres ungdomsuddannelse og sende dem videre ud i verden. Det har været et meget anderledes skoleår, og derfor er det vigtigt at holde fast i traditionen, siger SCUs direktør Pia Marlo, som skal holde årets dimissionstale 11 gange.

Af hensyn til pårørende, som er syge, eller som på grund af eventuel smittefare ikke har lyst til at komme til dimissionen på skolen, har SCU som noget nyt i år valgt at live-streame samtlige dimissioner på skolens hjemmeside scu.dk. Dermed kan de 11 dimissioner ses hjemmefra.

- Vi vil gerne vise hensyn til dem, der ikke har mulighed for at deltage på skolen. Med live-streaming kan de stadig være en del af begivenheden, fastslår Pia Marlo.

Dimission 2024 - se program for dagen