Lectio Håndbog

3.

september

2019

Header Grafik Subpage Header Grafik Subpage

Stand-up og
stomp-musik 

Img 1803 Img 1803

Et godt grin baner vej for trivsel og fællesskab for de 250 nye elever, som er begyndt på en ungdomsuddannelse på SCU

En hygge-eftermiddag for de 250 nye førsteårselever på SCU blev onsdag skudt i gang med et stand-up show leveret af skuespiller og komiker Jakob Thrane.

Han har optrådt til store og små shows i hele landet og blev især kendt som en tredjedel af Umage Image, der har hittet med ”Forfest”, ligesom han også har optrådt ved Zulu Comedy Festival med sit eget show ”DU NÅ DUM JO”.

Hygge-eftermiddagen er et led i rækken af aktiviteter, der skal ryste de nye elever sammen.

- På SCU lægger vi stor vægt på trivsel og fællesskab. Det gælder om at komme godt fra start og sørge for at give førsteårseleverne mange fælles oplevelser, der kan ryste dem sammen. Både på tværs af klasserne og på tværs af uddannelserne, så de nye elever lærer hinanden at kende, uanset om de går på HHX, EUX, HF eller HTX, siger Hanne Jordansen Bjerregaard, der er rektor for HHX-uddannelsen på SCU.

Stomp og skralde-jam

Efter et godt grin med Jakob Thrane i kantinen kastede førsteårseleverne sig ud i dans, sang og stomp, hvor der blev spillet på utraditionelle musikinstrumenter som tomme skraldespande.

- Et godt fællesskab er fundamentet for at få det maksimale ud af sin ungdomsuddannelse både fagligt og socialt, og vi bestræber os på at lave mange forskellige events. Især for første årgang er det vigtigt at kunne lave noget sjovt og på den måde blive rystet sammen, og derfor havde vi både komik og stomp på plakaten, forklarer Hanne Johansen Bjerregaard.

Efter stand-up showet og Stompen var der orienteringsmøde for forældre og elever på HHX og HTX.

Img 1790 Img 1790
Stomp1 Stomp1
Stomp3 Stomp3
Velkommen til et nyt skoleår 2024/2025 - klik for info om opstart