Lectio Håndbog

6.

september

2024

Header Grafik Subpage Header Grafik Subpage

EM-sølv & VM-sølv! Stort tillykke med medaljerne!

IMG 0271 IMG 0271
"Her på SCU er vi så super stolte af jer og jeres præstationer, og derfor skal I selvfølgelig have blomster. Stort tillykke med sølvmedaljerne."

Sådan lød ordene fra SCUs direktør, Pia Marlo, da hun i morges overrakte blomster til fire elitesportselever fra SHEA - Skanderborg Håndbold Elite Akademi.

Stort tillykke med sølvmedaljerne til Cecilie Nørskov og Caroline Friis. Sammen med resten af W18-landsholdet vandt de sølv ved VM i Kina efter et finalenederlag på 22-23 til Spanien.

Og stort tillykke med sølvmedaljerne til Silas Aarestrup Frank og Casper Linnet Fynbo. Sammen med resten af det danske M18-landshold vandt de sølv ved EM i Montenegro. Danmark tabte finalen 36-37 til Sverige efter forlænget spilletid.

De fire SHEA-elever er i fuld gang med HHX sideløbende med, at de dyrker elitesport. Generelt kan vi her på SCU skræddersy uddannelsesforløb til elitesportsudøvere uanset sportsgren.

Ud over mange SHEA-elever har vi i øjeblikket elitesportselever inden for blandt andet dans, hip-hop, gymnastik, spydkast, badminton, cykling, ridning og gokart.

Elitesportselever kan vælge enten HHX, HF eller EUX Business. De bliver en del af klassen på lige fod med de øvrige elever. Der laves specialaftaler om ex. fravær og afleveringer.
IMG 0259 IMG 0259

Stort tillykke!

IMG 0262 (1) IMG 0262 (1)

Stort tillykke!

International Ordblindeuge i uge 40: Lyt podcast om HF-ordblindeklasse